Ik ga op reis en neem mee... - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Marije Zijlstra - WaarBenJij.nu Ik ga op reis en neem mee... - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Marije Zijlstra - WaarBenJij.nu

Ik ga op reis en neem mee...

Door: marijezijlstra

Blijf op de hoogte en volg Marije

13 Augustus 2010 | Nederland, Groningen

Was bovenstaande zin een aantal maanden geleden nog een grap van een kamergenoot toen ik 's nachts voor de zoveelste keer mijn infuuspaal uitliet van ziekenhuisbed naar toilet et vice versa, vandaag de dag is hij de oorzaak van To Do-lijsten die maar niet willen slinken. Tegen de ojaa-dat-moet-ook-nog- ingevingen valt werkelijkwaar niet op te vinken. Ter compensatie lijkt mijn koffer echter steeds kleiner te worden. Dat dan weer wel. Deze grootheidswaan, die afgelopen week van zolder is gesleept, bezorgt me heel wat vraagtekens sedert ik me gisteren en vandaag een wervelverzakking heb geshopt aan nieuwe kledij, toiletartikelen en zonnebescherming in alle varianten die de schappen rijk waren (voor tijdens het zonnen, voor na het zonnen, voor het gezicht, voor de lippen). Ik begin steeds meer te vrezen dat ik over twee weken mijn derrière met een enorme zwieper op de blauwe reishut moet klappen om de twee helften überhaupt tot één geheel te kunnen vormen. Maar goed, dat zien we dan wel weer. Eerst de lijsten maar verder afwerken. Hoewel er niet echt sprake is van volgorde. Wel van prioriteit, maar daar lijkt mijn hoofd zich niets van aan te woejs-woesjen. Dus terwijl ik mijn kofferinhoud vast bijelkaar sprokkel, de laatste verzekeringen afsluit, mijn telefoonabonnement bevries, alvast afscheid neem van dierbare mensen en dingen, mijn voetjes slipperproof laat maken bij de schoonheidsspecialiste, me elke dag voorneem om de kapper te bellen (maar nog steeds rondloop met uitgezakte slierten) en mezelf een chronisch slaaptekort aanhieper, hebben mijn ouders de organisatie van het afscheidsfeest maar even overgenomen. Op de vraag of mijn moeder dit echt niet stom vindt, antwoordde ze "dat ze het juist heel fijn vindt nog íets te kunnen doen". Zij blij, ik enorm opgelucht!

Ach, het komt ook wel goed allemaal. Ik raak in ieder geval al aardig in de stemming, dat No-Spang ritme komt straks vanzelf wel en hoewel niet erg claustrofobisch verantwoord, zing ik alvast lekker mee met Brigitte Kaandorp haar "Kom onder mijn klamboeeeeee"

Liefs,
Marije :)

• 13 Augustus 2010 - 17:16

Dorijn:

Joehoee over twee weekjes liggen we daar gewoon in een hangmat!!:D:D

Kus!

• 14 Augustus 2010 - 11:48

Wieke:

HAHA slaaptekort hyper. Jaa daar kan ik me wel iets bij voorstellen ;).
    Fijn dat je moeder ook haar bijdrage kan doen :P (Y)En blij is ze, ik kan het weten, want ik zag haar gister vrolijk de polonaise doen in de Stam!! Met je zusje ;) (ik heb nog een getuige)

Volgens mij ben je er straks helemaal klaar voor en lig jij heerlijk te slapen in het vliegtuig straks ;)

XX

• 16 Augustus 2010 - 08:06

Chris:

Een goe voorbereiding is het halve werk ;)

X

• 16 Augustus 2010 - 13:32

Marijke:

Succes wichie!! komt nu wel erg dichtbij he ;)

• 22 Augustus 2010 - 08:47

Feikje:

'komt wel goed schatje
    dikke knuffel

mem

• 25 Augustus 2010 - 21:23

Henry:

Hej Marije,

Bedankt voor je berichtje! Ik zal je ook zeker gaan volgen hier vanuit Zweden.

Ik wil je een hele goede vlucht wensen en zou je goed op Dorijn willen passen?;)

Geniet ervan!

Henry

• 26 Augustus 2010 - 18:55

Patricia:

Als ik in mijn agenda kijk, zie ik daar staan dat je morgen vertrekt!!! Ik wil je een hele goede reis wensen en natuurlijk super veel plezier in suriname.. Marijke en ik hebben het er nog even serieus over gehad om te komen, maar helaas we gaat niet :( Geniet ervan, het wordt vast een hele ervaring! xx patricia